titel tourmagazine

Over

Wat is Wielervisie?

Wielervisie is een wielerwebsite voor liefhebbers. Op dit medium vind je wekelijks informatieve updates over de sport buiten het nieuws om.

Wat kunt u verwachten?

Geen nieuws dus op Wielervisie, maar wat dan wel? Eigenlijk publiceert Wielervisie alles behalve nieuws. Denk hierbij aan voor- en nabeschouwingen, columns, achtergrondartikelen en nog veel meer. Zolang het maar met de wielersport te maken heeft. Nieuw op de website is Rennervisie. Hier kunt u precies zien welke renners de beste zijn per discipline. Meer informatie? Klik hier om naar de pagina Rennervisie te gaan.

Wie ben ik?

Ik ben Leon Janssen en beheer deze website helemaal alleen. Wielervisie is in 2015 begonnen als een schoolproject van een inmiddels gestopte studie journalistiek. Mijn passie voor de wielersport stamt al uit mijn jeugd. Als kleine jongen volgde ik de Tour de France nauwlettend en schreef ik de wedstrijden op papier na. Mijn interesse in deze sport was dus al vroeg aanwezig en is met de jaren alleen maar gegroeid. Hiernaast ben ik dol op het schrijven van allerlei soorten teksten. Deze twee interesses komen volledig tot zijn recht op deze website, waar ik dan ook met volle overtuiging en plezier aan werk.

Contact?

Mail naar: wielervisie@outlook.com

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Website gemaakt door Leon Janssen